Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tehtävät ovat yksinkertaisia ja vapaaehtoisia, joista saa lisäpisteitä sen suorittaessa. Saat keksiä ratkaisun ihan itse. Muista ilmoittaa Ylläpitäjille, kun olet suorittanut tai suorittamassa tehtävää, jotta lukiessa olemme valppaana tarkistaa, onko ratkaisu hyväksyttävä tai mahdollinen. Voit ratkaista yhden tehtävän kerrallaan tarinan aikana ja ilman erillistä lupaa. Tylypahkan todellista henkilökunnan tai oppilaiden luonnetta ei saa muuttaa tehtäviä tehdessä. (Pahat pysyvät pahoina ja hyvät hyvinä)

 

 

Kielletty metsä

Oppilaat ovat nähneet ja kuulleet illalla kiellettyjen loitsujen pamauksia tulevan metsästä... Hagrid väittää, ettei olisi kuullut tai nähnyt mitään.

Tavoite: Selvitä mitä metsässä tapahtuu

Suoritus: Milloin vain

Palkinto: 50 kaljuunaa, 20 KP

 

Kings Crossin juna-asema

Juostessasi kohti tiiliseinää, se ei viekkään sinua velhojen ja noitien asemalle, vaan upottaa sinut pakosti veden alle. Olotilasi on hyvin tukala. Monet levät tarttuvat sinuun.

Tavoite: Yritä selviytyä ja nousta pintaan. Mene asemalle korjaamaan portti ja selvitä miksi portti temppuili. 

Suoritus: milloin vain  (asemalla ollessasi)

Palkinto: 50 kaljuunaa 30 KP

 

Tylypahka

Juuri Tylypahkaan saapunut puoliverinen tyttö. Hän on yksinäinen eikä ymmärrä mistään mitään. Draco aloitti heti hänen kiusaamisensa. Myöhemmin näet tytön itkemässä ikkunalautaan nojanneena. Hänen taikasauvansa on rikki. Draco oli taas tämän takana. Pian tyttö nostaa katseensa ja pyytää sinulta apua.

Tavoite: auta tyttöä hänen taikasauvansa suhteen ja estä Draco kiusaamasta tätä.

Suoritus: milloin vain

Palkinto: 40 kaljuunaa, 30 KP TAI tytön antama onnenkoru, joka tuplaa seuraavan kahden tarinasi pisteet.

 

Huispauskenttä

Huispaus kisat ovat meneillään ja yleisö on riemastunut. Kädet nousevat pystyyn, kun Zen niminen poika liitää ohi käsi kultaiseen sieppiin kohonneena. Pian yleisö kuitenkin hiljentyy ja katsoo poikaa peloissaan. Se oli pysähtynyt keskelle pelikenttää paikalleen. Hän ei liikahtanutkaan. Hetken kuluttua Zen nojautuu sivulle päin ja tipahtaa luutansa kyydistä.

Tavoite: Pelasta Zen, selvitä kuka tämän teki ja miksi.

Suoritus: Huispaus kisojen aikana. Joko itse pelissä tai katsomossa.

Palkinto: 70 kaljuunaa, 10 TP ja 30 KP TAI ilmainen huispaus asu ja 40 KP

©2019 magicwand - suntuubi.com