Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

*Nettinimi: Oma nimesi

*Oppilasnimi: Hahmo kenellä kirjoitat tarinat. Kirjoita myös sukunimi.

*Sukupuoli: Noita/Velho

*Ikä: 11-19, koska muuten et voi enää olla oppilas tylypahkassa niin se pitää rajoittaa.

Tupatoivomus: Vaihtoehdot ovat Rohkelikko, Korpinkynsi, Puuskupuh tai Luihuinen. Laita vähintään kaksi vaihtoehtoa.

*Ulkonäkö: Kuvaile hahmoasi min. Neljällä lauseella. Voit kertoa hiusten väristä, vaatteista, silmien väristä, arvista, vaikkapa koruista tai silmälaseista.

*Luonne: Kerro hahmosi salaperäisestä, pirteästä, vihaisesta, energisstä, uteliaasta tai mistä vain muusta luonteesta noin min. Kolmella lauseella.

* merkit tarkoittavat sitä, että niiden kohdalle on pakko laittaa jotain.


 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Rica

30.12.2016 00:15
Nettinimi: Rica

Oppilasnimi: Samantha 'Sam' Tiffany Jones

Sukupuoli: Noita

Ikä: 11

Tupatoive: Rohkelikko tai Luihuinen

Ulkonäkö: Sam on vaaleaihoinen nuori nainen, jonka ihossa on hiukan punaista pigmenttiä. Hänen päästään törröttävät punaruskeat hiukset. Ne yltävät auki ollessaan noin hartioihin. Yleensä neidin hiukset ovat kuitenkin pienellä letillä, joka kiertää pään. Laadultaan nämä turhakkeet ovat paksut ja kiiltävät, ehkä aavituksen kuivat ja hyvinhoidetut. Jakaus tällä nuorella naisenalulla on keskellä päätä, joka on hiukan pyöreähkö. Tuuheutta neidin kuontalossa piisaa, eivätkä ne koskaan ole litteinä, ellei neiti ole niihin kahta purkkia hiusgeeliä tunkenut. Tyttösen hiukset ovat laineikkaat. Latvat itsessään ovat tasaiset ja hyvinhoidetut, eikä sieltä kaksihaaraisia helposti löydä. Neidin hiusten oikealla puolella on yksi vaaleampi raita, joka jatkuu tyvestä latvaan saakka. Nuoren letti on kiinni mustalla perus pompulalla. Samin kasvot ovat hiukan soikeat. Niissä on pieni, siro nenä keskellä päätä. Sen molemmilla puolilla sijaitsevat syvänvihreät silmät, joissa on hieman
ruskehtavaa sävyä. Naisen silmissä on yleensä iloinen pilke. Niitä reunustavat tuuheat ja pitkät silmäripset, sekä vielä ylempänä vaaleat, ohuet kulmakarvat. Nämä silmät ovat muodoltaan mantelinmuoiset ja melko isot, jokseenkin hämmästyneen oloiset. Nuoren naisen poskipäät ovat melko korkeat. Niissä saattaa havaita pientä punerrusta ja muutaman pisaman. Naisen leuka on melko pieni, muttei näytä typerältä. Leuan yläpuolella on purppura suu, jossa ei ole yleensä muuta kuin ripaus huulikiiltoa. Täyteläisten huulten takana aukeaa valkea ja terve hammasrivistö. Neidin etuhampaiden välissä on pieni rako. Nuoren korvat ovat pienet ja sirot. Samantha on ruumiinrakenteeltaan solakka. Nuorella on ylväs kaula. Neidin käsivarret ovat ohuet, mutta yllättävän voimakkaat. Nuori on melko hoikka ja 164 cm pitkä. Hänellä on hyvä ryhti, joka kaartuu huomaamattomasti oikealle. Hänen jalkansa ovat pitkä ja hontelot, sekä linjakkaat. Hänen jalkansa on kokoa 36.
Neidin kynnet ovat pitkät ja kynsinauhat taakse työnnetyt. Kämmenet itsessään ovat melko pienet ja kämmenviivat näkyvät selkeästi. Laadultaan tyttösen iho on kuivaa, ja hänen täytyykin rasvata sitä usein. Nuoren iho palaa helposti, siksi hänen onkin pysyteltävä pois auringonvalosta. Samin perusvaatetus on mustat farkut, lehdenvihreä huppari ja siniset pitkävartiset tennarit.

Luonne: Sam on useimmiten miellyttävä ja avulias persoona, hän harvemmin näyttää nyrpeää naamaa kenellekään. Nuorukaisen pyrkimys on olla auttavainen niin uusia kuin vanhoja tuttavuuksia kohtaan, ja erityisesti läheisilleen hän on uskollinen. Samanthalta löytyy myös hänen villi puolensa, sillä kärsimättömyyttä esiintyy paljon hänen arjessa. Nuori nainen on aina valmis lähtemään kohti uusia seikkailuja, ja saattaa siinä samalla luoda uhkarohkean ilmapiirin ystäväpiirinsä keskelle. Samii on helppo luottaa, sillä voi olla varma ettei tuo lavertele muiden asioita eteenpäin. Hänellä itsellään on kuitenkin luottamusongelmia, mutta nuorukainen taistelee jatkuvasti itsensä kanssa, ja yrittää opettaa itseään luottamaan muihin. Pahojen päivien koittaessa Samilla on tapana käyttäytyä jokseenkin tökerösti, ja saattaa ilman sen kummempia ongelmia päästellä sammakoita suustaan. Itsehillintää häneltä kyllä löytyy, mutta lähinnä suuttuessaan häntä ei kiinnosta lainkaan onko hän loukkaamassa jotakuta. Sam on myös erittäin rohkea tyttö. Hän tuntuu myös olevan ns. 'johtaja', johon muut turvautuvat hankalissa tilanteissa, onhan elämän heittelemä tyttö kokenut paljon, nuoresta iästään huolimatta. Myöskin huumorintaju on tytöllä kohdillaan. Jekut ovat hänestä erittäin mukavia ja hän tekeekin niitä usein. Tyttöä voikin kuvata sanalla 'kelmi', sillä sitä hän on. Tyttö ei ikinä jättäisi ystäväänsä pulaan.

Menneisyys: Sam syntyi nuorelle Fawnille 8.6 aamulla. Fawn valitettavasti menehtyi synnytykseen. Sam kasvoi siis isänsä hoivissa 8-vuotiaaksi, kunnes kuolonsyöjät tappoivat hänet. Sam kasvoi Lontoon kaduilla 10-vuotiaaksi, kunnes hän meni paikalliseen orpokotiin, jonne ei ole sopeutunut vieläkään.

Perhe:
Äiti: Fawn Jones: Brunette nainen ruskein silmin, kuollut
Isä: Elias Jones: Tumma sinisilmäinen mies, kuollut
Veli: Jack Jones: Albiino 18-vuotias mies, kuolonsyöjä, kävi tylypahkaa 15-vuotiaaksi

Muuta:
-ei tiedä veljestään
-molempikätinen
-opettelee animaagiksi
-sauva on hopealehmusta ja sisältää yksisarvisen jouhen

//Toivoisin tätä rohkelikkoon. Ja käsittääkseni Eliza antoi luvan kirjoitella tällä kelmien aikaan? Haluaisko muuten YP keksiä tälle suojeliuksen xD

Vastaus:

Wau! Hyvä että olet näin aktiivinen ja liityt jopa kahdella hahmolla! Haluan keksiä tälle hahmolle mini tarin tuvan valinnasta.

Sali hiljentyy yhä kolkompaan tunnelmaan, mitä lähemmäs astelet mustaa hattua. Se virnuilee sinulle jo valmiiksi. Istut puiseen narisevaan tuoliin, joka tuoksahtaa tervalta. Jännitys peittää kehosi ja pian kuulet matalan, tärisevän äänen pääsi päällä.
"Taas hankala tapaus.. Viimeksi jouduin miettimään kunnolla Potterille tupaansa." Suoristit selkääsi kiinnostuneena Potterista. Olit kuullut hänestä. Taas laskeutui hiljaisuus kunnes hattu lempyi ja huusi:
"Rohkelikko!" Garmiwa otti hatun pääsi päältä ja taputti. Hiljaisuus murtui kokonaan.

Ups! Tuli vähän pitkä...XD noh tässä kuitenkin. Siis halusin tehdä tuon tarinan, koska tätä me Yp:t mietimme kovasti! Mihin tupaan luonteesi johtaa. Rohkelikko siis ja lisään profiili pian!

~Rose

Nimi: Alisé

28.12.2016 16:02
Nettinimi: Alisé
Oppilasnimi: Alisé Ída Morgan
Sukupuoli: noita
Ikä: 11
Tupatoivomus: Luihuinen, Korpinkynsi

Ulkonäkö: Alisé on nuori, kaunis tyttö. Hänellä on pitkät, luonnostaan korkkiruuvikiharoilla olevat vaaleat, paksut hiukset, jotka ovat asteen tummemmat juuresta. Hänen hiustyylinsä on aina joko auki keskijakauksella, tai korkealla ponnarilla. Silmät ovat siniset, tai, ehkä enemmänkin siniharmaat. Tosin, öisin ne muuttavat väriään vihreiksi. Hänellä on vaalea, pehmeä iho. Hennot, tummat kulmakarvat, joita hän vahvistaa aamuisin kulmageelillä. Tyttö on solakka ja pitkä niin nuoreksi. Hän kantaa mukanaan sinivihreää, kämmenenkokoista laukkua mukanaan, johon hänen isänsä on loihtinut laajennusloitsun. Laukussa on melkein kaikki, jota Alisé koskaan ajattelee tarvitsevansakaan.

Luonne: Alisé on erittäin fiksu tyttö. Tosin, aina hän ei osaa käyttää fiksuuttaan ihan oikeisiin juttuihin. Hän on myös sisäänpäinkääntynyt ja hiukan tyly, mutta kun häneen saa yhteyden, sisältä paljastuu erittäin puhelias naisenalku. Hän viihtyy erityisesti kirjastoissa, mieluiten yksin. Tieto ja lukeminen saa hänet tuntemaan olonsa fiksuksi ja tärkeäksi. Lisäksi, aina kun hän löytää jotakin salaperäistä, mistä ei saa tietää tarpeeksi kirjojen avulla, hän alkaa itse tutkimaan asiaa, muilta salassa. Saamansa tiedot hän kirjaa ylös muistivihkoonsa, jota hän kantaa laukussaan. Laukussaan hänellä on myös erityisen paljon kirjoja, jos jossain hän tarvitseekin tietoa, jota hän ei ole vielä ehtinyt lukea.

Muuta: Alisén äiti ja isä ovat islantilaisia. Sakarías Jarlsson, Alisén isä, nuoruudessaan luihuinen, oli erittäin tiukka Alisélle. Hän myös hermostuu erittäin nopeasti. Hän asuu tällä hetkellä Azkabanissa, syytettynä Ástþóra Valdisdottir:n murhasta. Ástþóra, Alisén äiti, on siis kuollut. Silloin Alisé lähti sijaiskotiin Englantiin, jossa hän sai sijaisvanhempiensa sukunimen. Ástþóra oli nuoruudessaan korpinkynsi, erittäin fiksu nainen, ainakin yhtä fiksu kuin Alisé. Molemmilta hän on perinyt paljon.
Lisäksi Alisélla on vuotta vanhempi veli, Alex Morgan. Alex on samanlainen kuin Alisé, hänellä on vaaleat, pojalle pitkät hiukset (suunnilleen melkein olkapäihin), mutta sivuilta siili. Hiukset ovat aseteltuna toiselle puolelle. Hänellä on vihreät silmät. Alex on myös sisäänpäinkääntynyt ja fiksu, kiinnostunut kirjoista, niinkuin Alisé. Hän käy koulua toisessa läheisessä taikakoulussa. Alex on Alisélle erittäin läheinen, joten he lähettävät toisilleen kirjeitä ja myös tapaavat toisiaan usein. Aika on ollut Alisélle vaikeaa siitä lähtien, kun Alex sai kutsun taikakouluun. Siitä lähtien Alisé on ollut aivan yksin.

- syntynyt 1.2.

Vastaus:

Yess!!! Saatiin sut takaisin! Luihuinen! Ajateltiin, että haluat takaisin luihuisiin. Lisään profiilisi pian Onnea!

~Rose


Nimi: Rica

15.11.2016 21:25
Unohdin että Aryan Suojelius on kyyhky

Nimi: Rica

15.11.2016 21:24
Nettinimi: Rica

Nimi: Arya Emilie Moon

Sukupuoli: Noita

Ikä: 11

Tupatoivomus: Rohkelikko, Korpinkynsi tai Luihunen

Ulkonäkö: Arya on noin 157 pitkä tyttö. Ruuminrakenteeltaan hän on hoikka ja solakka. Hänellä on pitkät, linjakkaat jalat, ja hoikat käsivarret. Tytöllä on ylväs kaula, jonka päässä on munanmuotoinen pää. Päässä on kummallakin puolella pienehköt korvat, joissa on yleensä hopeiset riippukorvakorut. Päässä on myös kaksi harmaata, lähes hopeaista silmää. Niiden ympärillä on pikimustat tuuheat ripset, ja niiden yläpuolella ohuet, vaaleat kulmakarvat. Neidillä on myös ohuehkot, vaaleat huulet ja niiden takana terveet, valkeat hampaat. Sen yläpuolella on pieni, siro nenä. Yleissilmäyksellä tyttö on suht kaunis. Päässään Aryalla on platinanvaaleat hiukset. Ne yltävät puoleen selkään, mutta hän pitää niitä yleensä kalanruotoletillä, joka laskeutuu vasemmalle olalle. Vapaa-aikanaan tyttö pukeutuu mieluiten valkoisiin farkkuihin ja haaleansiniseen neuleeseen. Koulussa tyttö käyttää mustaa kaapua tai tupahupparia.

Luonne: Arya on hieman hiljainen, mutta huumorintajuinen tyttö. Hän saattaa vaieta isossa porukassa, mutta puhuu, kunhan saa tilaisuuden. Tytöllä on muutama läheinen ystävä, joihin hän luottaa täysin. Nuori nainen rakastaa vitsailua ja tekeekin sitä usein, mistä syystä hän rakastaan Sekon puotia. Arya on myös seikkailunhaluinen ja rohkea. Nämä kaksi piirrettä yhdistettynä itsepäisyyteen on tuhoisa yhdistelmä. Tyttö piipahteleekin usein öisin linnan tiluksilla. Arya rakastaa taikaeläimiä ja tuleekin niiden kanssa yllättävän hyvin toimeen. Erityisesti hevoskotkat ja yksisarviset ovat hänelle ystävällisiä. Arya on erittäin älykäs ja osaa pitää suunsa kiinni oikeaan aikaa. Hän rakastaa uutta tietoa ja lukeekin ahkerasti. Lisäksi hän keskittyy tunnilla ja viittaa, jos tietää vastauksen. Arya on myös ystävällinen ja avoin, ja saakin nopeasti uusia ystäviä. Häntä on helppo lähestyä. Seuraa tyttö usein kaipaa, mutta selviää yksinkin. Oveluutta ja määrätietoisuuttakin tytöstä löytyy. Hän tietää mitä haluaa, ja keinon saadakseen sen.

Menneisyys: Arya syntyi kuopuksena nelihenkiseen perheeseen. Hän eli rauhaisasti siihen asti, kunnes hän täytti kuusi. Hänen 10-vuotias isoveljensä oli lähtenyt luistelemaan tytön kanssa. Yhtäkkiä jää petti Aryan alta. Veli kiskaisi tytön pois vedestä, mutta putosi itse. Siitä lähtien Arya on pelännyt vettä.

Perhe:
Äiti: Aisha Moon: Tumma sinisilmäinen nainen, aurori
Isä: Noel Moon: Blondi mies, Irlannin maajoukkueessa pitäjänä.
Veli: Lukas Moon: Tummatukkainen poika, kuollut

Muuta:
-Vasenkätinen
-Syntynyt 2.1
-lempiaine: Loitsut
-toivoisi yhden todella hyvän ystävän Tylypahkassa
-sauva on valkopyökkiä ja sisältää sydänjuurta

//Toivottavasti tässä oli kaikki? Kuva tulee myöhemmin.

Vastaus:

Tosi hyvä hake! Todellakin hyväksytään ja tupasi on korpinkynsi! Yksi ainoa juttu on se, että sauva pitää ostaa Ollivandersilta, mutta joo todella hieno hakemus! :)
~Eliza

Nimi: Crystal Sun
Kotisivut: http://maapallo05/

08.11.2016 16:26
Ai niin, unohdin laittaa hakemukseeni, että Crystal rakastaa lentämistä!

Nimi: Crystal Sun
Kotisivut: http://maapallo05/

08.11.2016 16:13
Nettinimi:Suklaa

Oppilasnimi: Crystal Jade Sun

Sukupuoli:Noita

Ikä:15

Tupatoivomus:Puuskupuh tai Korpinkynsi

Ulkonäkö: Crystalilla on viininpunaiset, polviin asti ylettyvät,paksut hiukset. Crystalin kasvot ovat mantelin muotoiset. Crystalilla on pieni nenä,suuret silmät joiden väri on syvänvihreä tai suklaanruskea. Kukaan ei oikeastaan tiedä hänen oikeaa ulkonäköään, sillä hän on metaoforomaagi. Crystal on 185 cm pitkä. Crystal käyttää usein lasihelmi-rannekoruja ja pinnejä.
Vapaa ajalla Crystal pukeutuu Jästihameisiin,lököttäviin paitoihin ja pipoihin, oli kesä tai talvi.
Crystal on alkanut saada hiljalkeen naisellisia muotoja.

Luonne:Crystal on luonteeltaan
hiljainen,vetäytyvä ja oman tiensä kulkia. Crystal on ujo, mutta ärsyyntyessään Crystal ns. Räjähtää kuin pommi.
Crystalista ei kukaan pidä, sillä hän saa koko ajan kokeista Upeita, vaikka hän jättäisi harjoittelun viime tippaan. Crystalin isä kuoli hänen ollessaan 5. Sen jälkeen hänen äitinsä lähetti Crystalin Noitien ja Velhojen orpokotiin ja teki itsemurhan. Crystali äidin viimeiset sanat olivat Crystalille: Minä rakastan sinua, mutta älä oleta, että muut pitäisivät sinusta. Älä välitä muiden mielipiteistä, ja kulje omaa tietäsi pystypäin, vaikka se olisi vaikeaa. Sinä selviät, oma pieni Kyyhkyni.
Crystal kantaa aina valokuvaa vanhemmistaan ja itsestään, kun hän oli 3.
Crystal kantaa myös mukanaan äitinsä peiliä, joka on kuulemma lumottu, ja se aukeaa silloin kun Crystal on saavuttanut päämäränsä.
Crystalilla on myös aina mukanaan hänen äitinsä viimeinen lahja hänelle, Medaljonki josta kuuluu aina hänen äitinsä viimeiset sanat Crystalille, kun hän avaa sen.

Vastaus:

Wow! Hieno hakemus! Crystal on näemmä kokenut kovia mutta toivottavasti tämä tieto helpottaa eli pääsit Puuskupuhiin!
Vielä kerran on pakko kehua, että hieno hakemus :D
~Eliza

Nimi: Ghoster

31.07.2016 09:56
Nettinimi: Ghoster

Oppilaan kokonimi: Celest Evelina McCord
Kutsutaan: Celeste
Sukupuoli: Noita
Ikä: 17 vuotta
Tupatoivomus: Puuskupuh tai Rohkelikko!

Ulkokuori: Ensimmäinen sana, mikä tulee mieleen kun katsoo McCordin perhekunnan nuorimmaiseen lapseen on ehdottomasti... Elävä. Nuori naisenalku on suorassa ryhdissä 163 cm korkea, mutta koska rakastaa käyttää nnäyttäviä ja erilaisia kenkiä, hänen pituutensa kenggänpohjan paksuudesta riippuen voi viahdella päivittäin. Rakenteeltaan Celest ei ole mikään höyhensarjan balleriina, vaikka hoikka onkin. Iho kuultaa usein kuparinruskeana, joskin talvisin tullessa hänenkin ihonsa haalistuu maidon valkeaksi. Nuoren naisen vartalo on enemmän atleettinen ja urheilullinen, kuin niinkää siro tai hentoinen ja punapää on oppinut hyväksymään tämän piirteen itsessään täysin.
Kyllä, luitte oikein, punapää. Celesten hiukset olisivat luonnostaan luonnon vaaleat, mutta hän värjää niitä tasaisin väliajoin pnaisiksi. Alaselkään asti ylettyvien hiusten laatu on suoraa ja silkkistä, mutta koska McCord varaa tietoisesti paljon aikaa ulkonäönsä hoitamiseen, hiukset näyttävät harvoin latteilta tai tylsiltä.
Celesten kasvonpiirteet ovat vahvat ja selkeät. Jyrkkä kaulalinja ja teräväleuka erottuvat edukseen, korkeiden poskipäiden tasapainottaessa muuten vahvapiirteisiä kasvoja. Nenä on suora ja silmät mantelimaiset sekä hyisen kylmän jään siniset, pitkien räpsyripsien koristelemat.
Pukeutumistyyliltään Celste on ihan omaa luokkaansa. Hänellä on vaatteita aina koulun prinsessasta siihen nurkassa kyhjöttävään tyttöön, jokakierretään kaukaa. Punapää ei pelkää näyttää erilaiselta ja rakastaakin ihmisten reaktiota aika ajoin erilaisiin asukokonaisuuksiinsa. Kuitenkaan, hänen päällään ei ikinä tulla näkemään oranssia tai vaaleanvihreää, ne kaksi sävyä kierretään kauempaa kuin kissa veden. Yleisesti ottan Celestellä on hyvä maku vaatteittensa suhteen ja vaikak hän rakastaakin dramaattisia asuja, se ei silti tarkoita räävitöntä häröilyä ja paljasta pintaa. Punapään filosofia vaatteiden kanssa on se, että hän olisi upea vaikka pukeutuisi tuholaistorjujan säkkipukuun jokapäivä, joten...

Sielunelämä: McCord on yksi niistä ihmisistä, joiden kohdalla luulee lajitteluhatun erehtyneen pahemman kerran. Ulkoisesti räiskyvä, sosiaalinen ja elämäniloinen persoona ei jätä ketään kylmäksi ja usein jo ensimmäisen keskustelun jälkeen tietää, pitääkö sinisilmästä vaiko ei. Celeste on uhkarohkea ja ei pelkää sanoa ääneen asioita, joita muut eivät uskalla ja on varsin mutkaton kaikessa toiminnassaan.
Vaikka punapään itsevarmuus on pilvissä ja celeste on tietoisesti opetellut rakastamaan jokaista millimetriä itsessään, ei hän silti ole suoraan koppava tai ylimielinen, mutta minkäänlaista varpaille astumista nuori nainen ei katsele. Ystäviltään hän onkin saanut lempinimen Drache, joka on saksaa ja tarkoittaa lohikäärmettä. Yhdessä hetkessä lyhyt, suloinen ja iloinen tyttö voi muuttua pelottavaksi noidaksi, jonka ikiroutaisiin sielunpeileihin katsahtaessaan joutuu väkisinkin miettimään, kuinka syvälle hyisen kylmä tuiotus toisen sieluun näkee.
Celesteen ei ole vaikea tutustua, mutta usein vaatii aikaa ja työtä päästä pintaa syvemmälle. Itsensä suojaksi nainen on tiedostamattaankin kehittänyt jonkinasteisen suojamuurin, joka lähtee murenemaan vasta tyttöön tutustuttuaan- ja silloin selviää, että kyllä se lajitteluhattu olikin oikeassa.
Kaikessa tulisuuedssaan ja räsikyvyydessään, pohjimmiltaan punapää on hyvinkin ystävällinen ja rakastava, sekä lämmin henkinen persoona. Sinisilmä on juuri noita ihmisiä, jotka saattavat huutaa vaikka mitä loukkauksia päin naamaa ja sitten seläntakana kertoa kaikille muille miten upe ja kaunis ihminen haukuttu todellisuudessa on. Sinisilmään vetoaa kaikista eniten aitous ja yksilöllisyys ja näitä piirteitä hän pyrkii suojelemaan ympärillä oleviensa kohdalla, jopa tuntemattomien kanssa vaikka hengellään.
Jokaisella meistä on omat demonimme ja huonot puolemme, niin Celestelläkin. SInisilmä on taipuvainen ailahteluun ja syyttelyyn, sekä reagoi usein asioihin kovinkin dramaattisesti ja voimakkaasti, vaikkei näin edes todellisuudessa haluaisi. Lisäksi nainen kärsii jonkin näköisistä ahdistuskohtauksista, sekä voiakkaasta ahtaanpaikan kammosta.

Extra Faktaa:
Celesten lempiruokaa on Sushi ja intialaiset ruoat.
Horskoopiltana nainen on neitsyt.
Osaa soittaa loistavasti kitaraa ja laulaa hyvin
Harrastaa vapaajallaan paljon yleisurheilua, sekä ratsastusta.
Perheeseen kuuluu neljä isovelieä ja isä, äiti menehtyi tytön ollessa vielä nuori.
Ei ole ikinä polttanut, vetänyt kännejä, harrastanut seksiä tai seurustellut.
Viihtyy hyvin korkeilla, avarilla paikoilla, kuten vuoristoissa ja torneissa, sekä puissa.

Vastaus:

Hyvä hakemus! Todellakin hyväksyn! Tupasi on Puuskupuh :)
~Eliza

Nimi: Veera

24.07.2016 10:23
Nettinimi: Veera

Oppilasnimi: Vera Slays

Sukupuoli: Noita

Ikä: 13 vuotta

Tupatoivomus: Rohkelikko tai Korpinkynsi

Ulkonäkö: Vera on nätti tyttö jolla on ruskeat silmät, sekä hiukset. Hänellä on yleensä kultaisen väriset rengas korvakorut. Kaulassa hän pitää medaljonkia jossa on hänen itsensä sekä ihastuksensa kuva. Tämä ei pidä viitan huppua koskaan, paitsi jos on pakko. Hiukset ovat aina auki.

Luonne: Vera viittaa aina kun osaa asian. Hän haaveilee seurustelusta, mutta vain kun hänellä on omaa aikaa. Eli ei tunneilla. Tunneilla hän kuuntelee tarkkaan. Hän on rohkea ja hän tykkää olla ystäväporukoissa. Hän on hurmaava ja poikia roikkuu perässä. Poikaystävän hän valitsee näistä mukanakulkijoista. Hän ei ole ylpeä. Vera on huumorintajuinen, lempeä ja ystävällinen.

Vastaus:

Hieno hakemus! Tupasi on Rohkelikko! Vera kuulostaa tosi kivalta tytöltä :)
~Eliza

Nimi: Jack Harris

21.06.2016 11:22
Ups! Luonteesta jäi tuo että Jackilla on hyvä huumorintaju;)

Nimi: Jack Harris

21.06.2016 11:21
Nettinimi: Jack
Oppilasnimi: Jack Harris
Sukupuoli: Velho
Ikä: 11.v
Tupatoivomus: Puuskupuh tai Rohkelikko
Ulkonäkö: Jackilla on vihreät silmät. Jackin tukka on vaalea. Jackilla on noin 4 cm pitkä arpi oikean silmän alla. Jack pitää aina mustaa kaapua, kun hän käyttää kaapua. Jackilla on myös oma hattu mutta, sitä hän ei pidä kovin usein. Jack on ihan normaalin pituinen ja hän ei paina paljoa.
Luonne: Jack on tyttöjen hurmaaja, aina pelehtimässä jossain... Jack on usein iloinen. Jack on myös urhea ja uskaltaa tehdä mitä vaan pelastaakseen ystävänsä. Jack on silti usein ahkera koulussa. Huonoja puolia on se että jos Jack suuttuu, nyrkit eivät pysy piilossa.
Muuta: Jackilla on oma pöllö, Steven. Jackin vanhemmat ovat kuolleet.

Vastaus:

Hyväksytty! Todella kiva hakemus :) tupasi on Puuskupuh!
~Eliza

Nimi: Rose Spelly

11.06.2016 18:11
Nettinimi: Rose Spelly (Rose)

Oppilasnimi: Jadessa (Jade) Priscilla

Sukupuoli: Noita

Ikä: 15- vuotias

Tupatoivomus: Luihuinen tai Korpinkynsi

Ulkonäkö: Jadessalla hiukset ovat erikoisen väriset, sillä hiusten juuret ovat tumman ruskeat. Hiuksien tummuus jatkuu päälaesta olkapäihin saakka, kunnes hiusten väri alkaa haalistua vaaleammiksi. Latvat ovat melkein luonnonvalkoiset. Jadessalla oli pienenä otsatukka, mutta nyt se on kammattu sivulle ja se on kasvanut pitkäksi. Jadessalla on Kirkkaanvihreät silmät, jotka pelottavat usein oppilaita. Useat oppilaat ei ole eläessään nähnyt niin kirkkaita silmiä. Kirkkaat vihreät silmät saavat jotkut oppilaat astumaan askeleen kauemmas. Silmistä jo huomaa Jaden kuuluvan luihuiseen. Jos silmiä katsoo pitkään ja tarkkaan ei silmät näytä enää niin pelottavilta kuin olisi luullut. Silmät ovat silloin kauniit. Kukaan ei ole kuitenkaan tarkkaillut silmiä sekunttiakaan pidempään. Jade pitää melkein aina mustaa viittaa yllään. Hän pitää yleensä viitasta tulevaa huppua päässä, joka saa hänet näyttämään vielä kammottavammalta. Jade sai syntyessään vanhemmilta kaulakorun. Ketju on käärme, joka kiertää ympäri kaulaa suu ammollaan ja terävät hampaat esillä. Koru on Jadelle hyvin tärkeä. Se on ainoa muisto vanhemmista.

Luonne: Jadessan luonne on usein salaperäinen ja röyhkeä. Jos oppilas kulkee Jaden ohi ja puhuu tästä, saattaa Jade hermostua niin, että tönäisee tai kaataa oppilaan. Sen jälkeen saa hän nauraa kunnolla. Jadessan tyyli on pysyä hiljaa ja katsoa sekä kuunnella vierestä. Usein Jade on se, joka ei ole tunnilla. Välilä hän saattaa hääräillä tuvassa ja selvittää perheensä kuolinsyytä. Käytävissä tönäisy tai kamppaus ei ole hänelle uutta. Jade on vain muiden tupien oppilaille ilkeä, mutta oman tuvan oppilaat ovat hänelle vain ystäviä. Pienenä Jadessa ei ollut ilkeä tai salaperäinen. Hän nauroi aina kaikelle ja puhui paljon. Luonne vaihtui ripeästi perheen kuoleman jälkeen. Siitä asti on Jade ollut yksinäinen ja ilkeä.

Vanhemmat: Souffy Priscilla(kuollut) ja Rolf Priscilla(kuollut)

Siskot: ei ole

Veljet: Dom Priscilla(kuollut)

Vastaus:

Kiva hake Rose ;). Ei taida olla mikään yllätys, että tupasi on luihuinen!

~Eliza

Nimi: Virta (Erica Trop)

08.06.2016 22:21
Nettinimi on Virta

Nimi: Virta (Erica Trop)
Kotisivut: http://khtkyynel.suntuubi.com/

08.06.2016 22:20
Oppilasnimi:Erica Trop

Sukupuoli: Noita

Ikä:11

Tupatoivomus: Korpinkynsi tai Rohkelikko

Ulkonäkö: Ericalla on pitkät brunetet hiukset ja kauniit harmaan sinertävät silmät. Erica pitää jästivaatteina tiukkia farkkuja ja valkoista siistiä neuletta. Erica käyttää paljon meikkejä ja koruja. Erica pitää usein hiuksiaan kahdella takana olevalla letillä.

Luonne: Erica on aika itseppäinen, mutta samalla herkkä tyttö. Erica sopeutuu kaikkeen helposti ja tytöllä on hyvä huumorintaju. Erica rakastaa pvssää ja on todella hyvä siinä. Erican heikkous on liemet, mutta tyttö pärjää niissäkin oikein hyvin. Erica harrastaa huispausta.


Vastaus:

Todella kiva hakemus ja ihanaa kun tulee lisää liittyjiä :) pääset korpinkynteen!
~Eliza

Nimi: Tony

08.06.2016 20:19
Nettinimi: Tony

Oppilasnimi: Ferris McWalkers

Sukupuoli: Velho

Ikä: 15-vuotias

Tupatoivomus: Luihuinen, Korpinkynsi

Ulkonäkö: Ferriksellä on paksut, tummanpunertavanruskeat hiukset, jotka takaa ylettyvät olkapäihin saakka. Edestä hän saattaa joskus joutua siirtämään hiuksiaan vihreänsävyisten silmiensä tieltä, jotta näkisi molemmin silmin, mitä onkaan tekemässä. Nuorukaisen kulmakarvat reunustavat ilmeikkäitä silmiä komeilla kasvoillaan - tai no, jos pidät pojasta joka siistii itseään joka aamu mielellään vähintään tunnin, ja jonka leukaa koristaa lyhyt, siistitty pukinparta.
Vaatteinaan hän suosii kaikenlaista tummaa. Suosikkiväreihin hänelle kuuluu kuitenkin ehdottomasti punainen ja musta.

Luonne: Ferris ei välttämättä vaikuta niin mukavalta ensitapaamisella, lähinnä kaikille flirttailevalta narsistilta jota hän osittain myös on. Jos et tunne nuorukaista etkä osaa arvostaa hänen yksityisyyttään, saat aika varmasti velhon, joka ei tule pitämään sinusta yhtään. Oikeastaan kun kuitenkin tutustut häneen, saatat ehkä pystyä toteamaan, ettei tämä nuori velho nyt niin paha olekaan mitä ensisilmäyksellä näki. Hän osaa vääntää vitsiä porukassa, jutella sujuvasti eikä yleensä kompuroi sanoissaan.
Ferriksen mielestä ajatus "silmä silmästä ja hammas hampaasta" on oiva oppi, ja hän mielellään kostaa takaisin.
Vain tarpeeksi läheisille ystävilleen Ferris pystyy avautumaan mielensä pimeät kolkat ja häiritsevät ajatukset, tuskin heillekään. Mutta vaikka hän ei luottaisikaan kaikkiin ihmisiin, hän mielellään on kaiken huomion keskipisteenä, etenkin kehujen kohteena.

Vastaus:

Hieno hakemus ja hyvin kuvailtu! :) pääset luihuiseen!
~Eliza

Nimi: Mija

01.06.2016 15:50
Nettinimi: Mija
Oppilasnimi: Josephine "Sephie" Blendott
Sukupuoli: noita
Ikä: 11
Tupatoivomus: Korpinkynsi tai Puuskupuh

Ulkonäkö : Sephie on aina ollut hyvin lyhyt ja sirorakenteinen. Kasvot ovat kapeat ja terävät, nenä pieni ja pysty. Hänen silmänsä ovat hyvin siniset, ne ovat lähes aina ensimmäinen asia jota Sephiessä katsoo. Hiukset ovat erittäin vaaleat ja niin pitkät, ettei tyttö koskaan pidä niitä täysin auki, vaan yleensä palmikolla. Siksi ne ovatkin aina aavistuksen kiharalla. Pukeutuessaan hän suosii rentoja vaatteita ja jotain käytännlllistä, kuten hyvät ulkoilukengät.

Luonne: Sephie ei ole aina kovin avoin, ja siksi on vaikea tietää mitä hänen pääsään liikkuu. Tunteita hän kyllä osaa ilmaista, eikä hän hyvässä seurassa ole mikään hissukka. Tyttö ei ole seuraa rakastavaa sorttia, muttei viihdy pitkiä aikoja täysin yksinkään. Hänestä on mukavaa saada toiset hyvälle mielelle ja nauramaan, eikä hän lähes koskaan käyttäydy töykeästi toisia kohtaan.

Vastaus:

Ihanaa! :-) Taas uusi liittyjä ja on tosi kiva hake :-) Liisään profiilin huomenna tai sitten pyydän Elizaakin tekemään jotain XD Tupasi on Korpinkynsi!

~Rose

Nimi: Lumi

31.05.2016 18:47
Tos tupatoivomuksessa sanottiin kyl, et max. 2, mut vaihtoehtoisesti haluisin Korpinkynteen. Etusijalla toivomuslistassa olisi kuitenkin Rohkelikko.

Vastaus:

Pääset kuitenkin rohkelikkoon! Onnittelut!

~Rose

Nimi: Adsku

31.05.2016 18:40
Nettinimi: Adsku
Oppilasnimi: Adsku Malfoy
Sukupuoli: noita
Ikä: 11
Tupatoivomus: Luihuinen
Ulkonäkö:Adsku käyttää paljon vihreää. Hänellä on kirkkaanvihreät silmät ja vaaleat, aina yläponnarilla olevat hiukset.
Luonne:Adsku on luonteeltaan sisäänpäin kääntynyt ja hieman ilkeä. Hän ei kerro asioita kenellekään, salaa suurimmat salaisuudet ja kaiken. Samaan aikaan kun hän suuttuu jollekin muista oppilaista, hän saattaa iloita jostain, tai samaan aikaan kun hän nauraa ystäviensä kanssa, hän saattaa surra jotain. Hänestä ei aina ota selvää. Hän on rehellinen ainoastaan veljellensä ja parhaille ystävillensä.

Adsku ei piittaa säännöistä. Oveluutensa lisäksi hän on älyttömän rohkea. Senpä takia hän keksii usein jotain typerää, joskus vain ilkeyttään ja joskus, kun hän haluaa selvittää jotain. Hän uskaltaa väittää vastaan kaikesta, kenelle vain.

Adskulle on vaikea yrittää puhua, jollei häneen ole tutustunut. Häntä ei oikeastaan kiinnosta mitä asiaa muilla on. Vain hänen parhaiden ystäviensä jutut kiinnostavat häntä. Veljelleen hän uskaltaa avautua kaikesta. Scorpius - hänen veljensä - saakin yleensä Adskun ymmärtämään ja rauhoittumaan kiperissä tilanteissa.

Lyhyesti ja kokoavasti sanottuna Adsku on mitäänsanomaton persoona.

Vastaus:

Ihana Hake sinullakin! Kiitos kolmannesta liittyjästä! Tervetuloa! Tupasi on nyt luihuinen. ;)

~Rose

Nimi: Lumi

29.05.2016 15:26
Nettinimi: Lumi
Oppilasnimi: Grace McWitty
Sukupuoli: Noita
Ikä: 13-vuotias
Tupatoivomus: Rohkelikko
Ulkonäkö: Grace on todella vaaleaihoinen tyttö, jolla on sirot kasvot, joiden keskellä on pieni nenä. Hänen silmänsä ovat vaalean siniset. Tytön hiukset ovat vaaleat ja häntä voisikin kutsua blondiksi. Grace pitää hiuksiaan melkein aina auki. Luonnonkiharaiset hiukset ovat siististi kihartuvat ja ne puoliselkään Gracen vartaloa. Hiuksissa on pari rusehtavaa raitaa aina lukuvuoden alussa, sillä Grace värjää ne aina lomillaan. Noitatyttö on laiha. Grace pukeutuu yleensä punertaviin vaatteisiin, mutta myös mustaa ja valkoista hänen vaatekaapistaan löytyy. Pukeutuu aina melko yksinkertaisesti, mutta vaatekokonaisuuteen pujahtaa lähes aina korvikset tai jokin kaulakoru.
Luonne: Salaperäisempi ja joskus omassa seurassaan viihtyvä. Grace ei halua itsestään suurta numeroa, vaan pysyttelee mieluummin taka-alalla. Grace on pirteä ja melkein aina iloinen. Kuitenkin suuttuessaan saattaa sanoa hieman pahasti. Tunteet eivät aina pysy hänen silmiensä takana, vaan hän saattaakin paljastaa surunsa silmien katseen kautta. Tyttö on älykäs ja lahjakas loitsija. Mikään taikasana ei pujahda hänen korvistaan sisään ja ulos. Hän kuuntelee tarkkaavaisesti jokaisen sanan tunnilla ja sen takia saakin aina loistavia tuloksia kokeistaan. Kuitenkin hän kertoo aina tuloksensa vain parhaille ystävilleen. Ei halua joutua opettajien puheille, mutta jos näin käy, menee hän sinne rohkeasti ja ottaa tilanteesta selvän. Rakastaa kirjoja, varsinkin tarinatyyppisiä.

Vastaus:

Vautsi mikä hake:) Tervetuloa vaan Lumi, mutta voitko vielä lisätä toisenkin tupatoivomuksen sillä toivottiin kahta. Sitten voin valita kumpaan toiveistasi menet. Kiitos toisesta liittyjästä! :-)

~Rose

Nimi: MaiP

26.05.2016 14:11
Lisäilisin vähän Annien tekstiin kaikenlaista, koska se on todella lyhyt.


Nettinimi: MaiP
Oppilasnimi: Annie "Ann" Jackson
Sukupuoli: Noita
Tupatoivomus: Rohkelikko tai Korpinkynsi
Ulkonäkö: Annien hiukset ovat pikimustat ja suorat ja ne ovat aina auki. Hänen vaatteensa ovat aina mustia viittoja, paitsi jästejen läsnäollessa. Annien silmät ovat hyvin tummanruskeat ja ne kiiltävät kauniisti. Tyttö on lyhyt ja hoikka. Hänen silmäripsensä ovat pitkät ja kauniit. Ann ei ole millään lailla kauneudellaan erottuva, sillä kaavut peittävät alleen kaiken kauniin; lyhyet sirot jalat ja kauniin tumman ihon. Annhymyilee aina kauniilla ruusuhuulillaan ja juuri hymyn takia Annien tunnistaakin helposti. Tyttö näyttää hieman aasialaiselta, sillä hänen isänsä on kiinalainen. Jästien ollessa lähellä, pitää Ann aina päällään kauniita pinkkejä mekkoja jotka korostavat hänen vartalon Siroa muotoaan ja tummaa ihoa.
Luonne: Niinkuin ULKONÄKÖ tekstistä voi päätellä, Annie on hyvin mukava ja ystävällinen kaikille. Hän on myös rohkea ja tekee sen mitä huvittaa. Annie on fiksu ja hän arvelee saavansa kaikista kokeistaan täydet. Annieta ei kiinnosta mitkään väkivaltaiset tai ilkeät temput niille jotka eivät ole tehneet hänelle mitään. Annie tekee kyllä kujeita kaikille, mutta hän ymmärtää pyytää ajoissa anteeksi. Ann on myös varsin kiivas, ja ei aina osaa hallita taikojaan täysin. Hänellä on vahva voima, joka tytön suuttuessa hän saattaa aiheuttaa vähän verisempiäkin haavereita. Ann on myös luotettava ja hänellä pysyy kyllä tärkeimmätkin salaisuudet tallessa.

Jos nyt pitenis vähäsen toi teksti.


Vastaus:

Joo päivitän profiilisi heti :)

~Rose

Nimi: MaiP

23.04.2016 16:56
Nettinimi: MaiP
Oppilasnimi: Annie Jackson
Sukupuoli: Noita
Tupatoivomus: Rohkelikko tai Korpinkynsi
Ulkonäkö: Annien hiukset ovat pikimustat ja suorat ja ne ovat aina auki. Hänen vaatteensa ovat aina mustia viittoja, paitsi jästejen läsnäollessa. Annien silmät ovat hyvin tummanruskeat. Vaikka tämän tekstin perusteella Annie vaikuttaa aina suu viivana olevalta "pahistytöltä" vaikka todellisuudessa hän hymyilee aina kauniilla ruusuhuulillaan.
Luonne: Niinkuin ULKONÄKÖ tekstistä voi päätellä, Annie on hyvin mukava ja ystävällinen kaikille. Hän on myös rohkea ja tekee sen mitä huvittaa. Annie on fiksu ja hän arvelee saavansa kaikista kokeistaan täydet. Annieta ei kiinnosta mitkään väkivaltaiset tai ilkeät temput niille jotka eivät ole tehneet hänelle mitään. Annie tekee kyllä kujeita kaikille, mutta hän ymmärtää pyytää ajoissa anteeksi.


Vastaus:

Ihana hake! Olet selvästi fiksu Potter head! Tervetuloa Magicwandiin!!! Hakemuksesi on hyväksytty ja pääset Tylypahkaan Rohkelikoksi! Onnittelut!!!

~Rose (yp)

©2019 magicwand - suntuubi.com